Telekommunikation.

En telefonitjänst som fungerar är A och O för dagens och framtidens företagare. Vi vet att det kan vara svårt och kännas hopplöst att ha koll på företagets telefoni men det är också därför vi finns. Vi anser att alla företagare ska fokusera på sin kärnverksamhet och därför låta proffs ta hand om det de kan bäst. 

 

 

Personlig kontaktperson

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig kontaktperson som lär känna ditt företag och dess behov. Ni behöver därför endast prata med en person om era kommunikationslösningar och låta oss ta hand om och se till att allt fungerar. 

En, två eller tre.

Vi erbjuder er tre olika sorters tjänster och analyser som hjälper er fram till rätt lösningar. Man kan givetvis nöja sig med en tjänst, kombinera två eller ta alla tre. Oavsett hjälper vi er till den kommunikationslösning som passar ert företag bäst. 

Systematisk utforskning

Vi sätter oss och utreder kring er verksamhet och tar reda på era behov. Därefter kontrollerar vi era behov mot marknaden. Slutligen erhåller ni en offert där vi redovisar vad som kan göras och hur.

Rekvisition

Baserat på vår eller er egen utforskningen börjar vi nu förhandla fram bäst pris och användning.

Översyn & Service

Vår mest efterfrågade del och där vi glänser som bäst. Här tillhandhåller vi era produkter, följer upp avtal, bevakar avtalstid och erbjuder service och reparation på nya och befintliga produkter. Vi finns även ett samtal bort för administration samt konsultation.

Hårdvara

Vi samarbetar med marknadens största tillverkare och kan gladeligen säga att vi har ett av Sveriges största utbud när det gäller mobiltelefoner och surfplattor. Vi erbjuder även datorer, konferenstelefoner och givetvis en stor mängd tillbehör till varje produkt. 

 

Hårdvaran presenterar vi i samband med konsultationen kring er telefoni och väljs ut i samråd med kund och är alltid anpassad efter er verksamhets behov. 

Mobil växel

Dagens moderna växellösningar finns nu tillgängliga i din smartphone eller dator. Via en app eller ett webgränssnitt kan du enkelt se om kollegan är tillgänlgig för samtal, logga in och ut från växeln, ändra öppetider, vidarekoppla samtal m.m. 

 

Undvik krångliga och omoderna växelsystem. 

Ta klivet redan idag och kom igång med din nya smarta mobila växel. Från 49kr/användare.

Vi hjälper er avsluta era befintliga lösningar, förbereder, startar, supportar och underhåller er nya växellösning utan avbrott eller komplikationer.

Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång. Utan kostnad eller förbindelser.

Meddelandet togs emot.